Nieuwjaarswensen en Nieuwsbrief 29

Namens de familieleden van onze vzw Joe English,kunstschilder, wensen wij u een Zalig Kerstfeest en voorspoedig 2018. Onze boodschap voor 2018 is tweevoudig!

Op de eerste plaats herdenken wij het overlijden van Vader Henry en zijn zoon Joe, honderd jaar geleden, tijdens WO I. Henry stierf in juni op straat te Adegem, Joe in L’Océan II te Vinkem-Beauvoorde eind augustus 1918. Verdriet en Vreugde, herdenken en vieren liggen dicht bij elkaar. Onze familie-vzw die opgericht werd op 7 december 2007 bestaat 10 jaar. Dat willen wij met u en met vele vrienden van ‘Joe’s Kunst’ samen vieren. Graag nodigen wij u uit op zaterdag 17 maart, op St.-Patricksday, om samen met de familie de herdenkingsdienst bij te wonen om 16u in de Sint Salvators-kathedraal. Daarna vieren wij ons tweede lustrum in het Meersenhuis met de publicatie van het levensverhaal over ‘Henry English, een Vlaamse Ier in Brugge’ (°Waterford 1853 – +Adegem 1918).

De eerste nieuwsbrief voor 2018, nummer 29 al, vindt u hier