Publicaties

Henry English, Een vlaamse Ier in Brugge.

Begin 2018 publiceerden we de biografische studie over het leven van Henry English. Het onderzoek werd in de voorbije jaren gevoerd door Piet en Co en al eerder als een bundel vrijgegeven. Maar het werkstuk verdiende een publicatie, uitgegeven in eigen beheer en vormgegeven door Sam Vanoverschelde. Naast de ‘gewone’ exemplaren, 78 bladzijden rijkelijk geillustreerd in vier-kleurendruk, werd er ook een bibliofiele uitgave gemaakt: gesigneerd, genummerd, ingebonden met harde kaft en goudopdruk.

Wil u meer weten over hoe een wees na de Ierse hongersnood in Brugge belande? Schrijf €20,00 per exemplaar over op rekeningnummer BE03 1210 4055 6384 van de vzw Joe English, kunstschilder, en vermeld “Henry English, xx exemplaren”. We bezorgen het u via de post dus geef ook graag een adres op via email.

Catalogus “Joe’s Kunst” (bij-)bestellen is mogelijk!

Hebt u ook binnenpretjes bij het zien van de Zeppelin van Joe op de achterflap van de catalogus? Herinnert u zich ook uw bezoek aan  « Joe’s Kunst »  als u de catalogus nog eens doorbladert?
U kunt de catalogus nog steeds (bij-)bestellen! Voor € 20,00 per exemplaar nemen wij de verzendings-kosten voor onze rekening. Zeker de moeite waard als kunstzinnig geschenk! De catalogus is gedrukt bij Lannoo naar aanleiding van de tentoonstelling.
Hoe kunt u bestellen? Schrijf €20,00 per exemplaar over op rekeningnummer BE03 1210 4055 6384 van de vzw Joe English, kunstschilder, en vermeld “Joe English, catalogus, xx exemplaren”. We bezorgen het u via de post dus geef ook graag een adres op via email.